datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Doppensets voor elke klus eenvoudig en snel online kopen.

  Bij het sleutelen aan auto’s ontkom je vaak niet aan een uitgebreide doppenset. Met een uitgebreide doppensets beschikt u altijd over doppen met de juiste opname. Of het nu gaat om een krachtdop of een verloop dop, het hebben van de juiste doppen scheelt een hoop tijd en gezoek. Alle doppensets zijn geschikt voor montage en demontage van moeren en (torx) bouten. De doppensets beschikken zijn van zeer hoge kwaliteit waardoor de doppen jarenlang mee gaan.

  De doppensets zitten bomvol doppen. Het ruime assortiment doppen bestaat uit dopsleutelsets, Engelse doppensets, krachtdoppensets, moerverwijderaars en meer. De doppen zijn los en in sets verkrijgbaar. Super handig zijn de doppensets, deze zitten vol met doppen, ratels en hulpstukken.

  Als u voor 19:00 uur bestelt, ontvangt u de volgende werkdag uw doppensets al in huis. Bent u bezig met het klussen aan uw auto en heeft u vraag over welke doppenset u het beste kan gebruiken? Bel of mail dan één van onze gespecialiseerde experts op het gebied van auto reparatie.

  11 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  11 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  loader