datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Verloop doppen direct en eenvoudig online kopen.

  Heeft u een uitgebreide collectie aan doppen en wilt u deze doppen ook gaan gebruiken op een grotere ratel? Dan zijn de verloop doppen hetgeen waar u naar opzoek bent. De verloop doppen maken het mogelijk om een kleine dop aan te sluiten op een grote ratel. De verloop doppen bij Autogereedschapwinkel hebben een opname van 1/4” en zijn met alle tussenmaten tot en met 1” verkrijgbaar. Maak nu van uw doppenset een multifunctionele gereedschapset.

  Hoe werkt een verloop dop. Een verloop dop is een tussenstuk tussen de ratel en de dop en die het mogelijk maakt om een kleinere of grote dop te plaatsen. Bij een ratel van 1/2” opname gaat het plaatsen van 3/4’ dop niet lukken. In dat geval heeft u een verloop dop nodig van 1/2” naar 3/4”.

  Maak nu uw gereedschapset compleet met verloop doppen van Autogereedschapwinkel. Alle verloop doppen worden gratis in Nederland en België bezorgd. Besteld u vandaag voor 19:00 uur? Dan heeft u het artikel de volgende werkdag al in huis. Dat is extra voordelig en super snel in huis. Heeft u een vragen over het gebruik van een verloop dop? Bel of mail dan één van onze gespecialiseerde experts op het gebied van auto reparatie.

  4 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  4 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  loader