datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Potkrikken

  Potkrikken 4, 8, 12 en 20 tons eenvoudig online kopen in de webwinkel.

  Potkrikken zijn ideaal voor het liften van voertuigen. In de webshop vindt u robuuste potkrikken voor het omhoog liften van voertuigen zoals van auto's, caravans en industriële voertuigen. De potkrikken zijn van hoge kwaliteit en staan stabiel op de grond. Een potkrik dient altijd in combinatie met een assteun gebruikt te worden zodat u eigen veiligheid gewaarborgd blijft. De hydraulische potkrik is voorzien van een handige pompstang waarmee u de potkrik doet liften. Dat werkt snel en effectief.

  De potkrik wordt geplaatst op de as van de auto waardoor het chassis omhoog wordt geleverd. In het assortiment zijn 4 verschillende potkrikken uit voorraad leverbaar; 4 ton, 8 ton, 12 ton en 20 ton. De hydraulische potkrikken zijn allen voorzien van Europese keuringen. De potkrikken zijn TUV, GS en CE gekeurd waardoor u verzekert bent van een veilig product.

  Als u voor 17:00 uur bestelt ontvangt u de potkrikken de volgende werkdag al in huis. Heeft u een specifieke vraag over het gebruik van een potkrik? Bel of mail dan één van onze gespecialiseerde experts op het gebied van auto reparatie.

  9 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  9 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  loader