datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Olie opvangbakken: Snel en efficiënt vloeistoffen opvangen en opslaan.

  Op een effectieve en efficiënte manier olie en andere vloeistoffen opvangen doe je met de olie opvangbakken van Autogereedschapwinkel. De olie opvangbakken zijn uitermate geschikt voor het opvangen en transporteren van olie. Handig als u olie verwijdert uit een motorblok van een auto, motor of boot. De opvangbakken zijn ook in combinatie met een autobrug en smeerkelder te gebruiken.

  Naast opvangbakken zijn er ook kleine lekbakken opgenomen. Deze lekbakken zijn ideaal voor het werken aan auto’s. Bij een lekkage aan de motor of andere onderdeel, schuift u de lekbak zo onder de auto. Deze lekbakken hebben een inhoud van 5 en 15 liter. Dat is groot genoeg om een hoop vloeistof op te vangen!

  Kies nu de olie opvangbak of olie lekbak die bij uw klus past. Als u voor 19:00 uur bestelt, ontvangt de volgende werkdag uw olie opvangbak al in huis. Heeft u een vragen over het inzetten van een opvangbak voor olie of andere vragen? Bel of mail dan één van onze gespecialiseerde experts op het gebied van auto reparatie.

  5 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  5 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  loader