datona

Vragen? Bel 0516 423 338 | Openingstijden winkel

Mijn winkelwagen 0 Afrekenen

  Assteunen om veilig te sleutelen aan uw auto of caravan.

  Voor het ondersteunen van uw auto of een ander voertuig is het van belang dat er na het krikken altijd gebruik wordt gemaakt van assteunen. Een assteun zorgt niet alleen voor stabiliteit maar ook voor veiligheid. De assteunen van Autogereedschapwinkel zijn ideaal voor reparatie en restauratie werkzaamheden. De steunen voor auto’s komen in een aantal varianten: 2 ton, 3 ton en 6 ton. Voor caravans zijn er assteunen van 12 ton. Deze krachtpatser zijn tot alles in staat.

  Assteunen worden gebruikt voor auto’s, campers en vrachtauto’s. Voor het kiezen van de juiste assteun is van belang dat je weet hoe zwaar het voertuig is. Kies daarom altijd voor een assteun met meer ton dan gewenst is, op deze manier ben je altijd veilig bezig. In het assortiment zijn ook hoge assteunen voor autobruggen (2 ton) en oprijbokken leverbaar. Handig voor onderhoudswerkzaamheden.

  Als u voor 19:00 uur bestelt, ontvangt u de assteunen de volgende dag al in huis. Heeft u specifieke vraag over het gebruik van assteunen? Bel of mail dan één van onze gespecialiseerde experts op het gebied van auto reparatie.

  10 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  10 artikel(en)

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Foto-tabel Lijst

  loader